Se infiinteaza Colegiul Medicilor Rezidenti

COLEGIUL MEDICILOR, anunț de ultim moment: Avem plăcerea să anunțăm înființarea Comisiei Medicilor Rezidenți din cadrul Colegiului Medicilor din România, structură consultativă dedicată sprijinirii și comunicării cu tinerii medici.

Comisia Medicilor Rezidenți a Consiliului Național al CMR este o structura cu rol consultativ și funcționează în conformitate cu decizia Nr. 2 din 29.01.2021 a Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România. Comisia consultă medicii rezidenți și înaintează propuneri către Consiliul Național al CMR, cu scopul îmbunătățirii activității profesionale a medicilor rezidenți și în vederea apărării drepturilor acestora.

De asemenea, comisia reprezintă o platformă prin care medicii rezidenți din România pot transmite probleme sau pot solicita întrebări cu privire la activitatea acestora sau înscrierea în colegiul medicilor. Mai multe detalii puteți găsi pe cmr.ro.

Adresa de email a Comisiei Medicilor Rezidenți: rezidenti@cmr.ro

Adresa de email a coordonatorului Comisiei Medicilor Rezidenți: teodor.blidaru@cmr.ro

În perioada 24-30 aprilie vom realiza o serie de postări cu rol informativ, dedicate medicilor rezidenți. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informație cu privire la înscrierea în Colegiul Medicilor sau alte probleme întâmpinate în activitatea profesională”.