Serviciile de deratizare Bucureşti – inamicul rozătoarelor prezente în casa ta! (P)

În general, deratizarea este serviciul la care trebuie să apelezi atunci când mediul în care te afli începe să fie invadat de către rozătoare, dintre care fac parte şoarecii sau şobolanii. Acest proces se efectuează numai de către o echipă calificată şi autorizată în domeniu, care cunoaşte exact paşii ce trebuie urmaţi pentru obţinerea unor rezultate optime. În acest sens, soluţia ideală pentru tine şi pentru protejarea spaţiului tău este firma de deratizare Bucureşti DDD Nord.

Tipuri de deratizare

Rolul intervenţiei de deratizare Bucureşti este atât de a stopa răspândirea şi înmulţirea rozătoarelor sau de a le elimina definitiv, cât şi de a înlătura factorii care au dus la apariţia acestora în spaţiul în care locuieşti, cum ar fi sursele de hrană şi de apă, care le sunt cele mai accesibile şoarecilor şi şobolanilor.

În funcţie de toate acestea, există două tipuri principale de deratizare, cu diferite scopuri. În primul rând, este vorba despre deratizarea profilactică, al cărei principal obiectiv este acela de a elimina locurile predilecte de adăpost ale rozătoarele sau sursele de hrană şi apă ale acestora, atât din interior, cât şi din exterior.

În al doilea rând, cel de-al doilea tip se referă la deratizarea terapeutică, al cărei scop este acela de a elimina întru-totul rozătoarelor din spaţiul infestat vizat. De cele mai multe ori, pentru astfel de intervenţii, se utilizează anumite metode şi tehnici de capturare: capcane metalice, capcane cu ultrasunete, capcane chimice sau momeli.  

Serviciile de deratizare Bucureşti care te ajută să previi reapariţia rozătoarelor

În ciuda efectuării singulare a unei astfel de intervenţii împotriva rozătoarelor, reglementările în vigoare stipulează faptul că serviciile de deratizare trebuie efectuate periodic, măcar o dată la trei luni, cu scopul de a preveni reapariţia dăunătorilor sau în regim de urgenţă, atunci când este absolut necesară eliminarea definitivă a unui focar.

Alege firma de deratizare Bucureşti DDD Nord pentru siguranţa ta şi a familiei tale!