Si-a fracturat piciorul dar… A SALVAT O VIATA!

La data de 13.05.2021, în urma unei sesizări 𝗦𝗡𝗨𝗔𝗨 𝟭𝟭𝟮 privind o persoană sub influența alcoolului care vrea să se spânzure, colegul nostru 𝘢𝘨𝘦𝘯𝘵 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘤𝘪𝘱𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘱𝘰𝘭𝘪𝘵̦𝘪𝘦 𝐏𝐨𝐝𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 din cadrul Postului de Poliție Ungureni al I.P.J. Bacău, împreună cu 𝘢𝘨𝘦𝘯𝘵 𝘥𝘦 𝘱𝘰𝘭𝘪𝘵̦𝘪𝘦 𝗕𝗼𝗿𝗼𝗲𝗮𝗻𝘂 𝗟𝗮𝘃𝗶𝗻𝗶𝗮 din cadrul P.P. Horgești, s-au deplasat de urgență la domiciliul persoanei respective, care nu putea fi găsită.

După aproximativ 2 minute de căutare Lavinia a observat persoana în cauză într-un copac la o înălțime de 4-5 m, având în mână o funie. Colegii noștri au încercat să discute cu el, dar persoana în cauză nu a răspuns în nici un fel, timp în care și-a făcut un nod la funie pe care l-a strâns în jurul gâtului.

Văzând că situația capătă alte valențe și că bărbatul nu reacționează, colegul nostru s-a urcat după el in copac pentru a-l determina să nu se spânzure. Ajungând aproape de el și văzând funia agățată într-o creangă Bogdan a prins funia și a tras-o către el.

Persoana în cauză a sărit din copac văzând că nu este lăsată să își ducă la îndeplinire planul sinucigaș, iar în căderea lui l-a dezechilibrat și pe polițist, care fiind ud pe pantofi de la iarba prin care a trecut, a căzut și el dar în picioare, pe malul unei râpe, fracturându-și astfel piciorul. A fost scos de acolo cu ajutorul colegei de patrulă.

„Felicitări 𝘢𝘨𝘦𝘯𝘵ului 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘤𝘪𝘱𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘱𝘰𝘭𝘪𝘵̦𝘪𝘦 𝐏𝐨𝐝𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 pentru intervenția promptă, profesionistă și eficientă, precum și pentru devotamentul față de această profesie vocațională unde e nevoie de curaj, dăruire și sacrificiu pentru a îndeplini cu succes misiunile de zi cu zi!” transmit reprezentanții Poliției Române. Pe bună dreptate!

Polițistul, fără să stea pe gânduri, a pus viața și sănătatea unui om pe primul loc, alegându-se astfel cu o fractură.

O întâmplare… una care pune în lumină dăruirea, implicarea… simțul datoriei. Un polițist a salvat o viață. Și nu-i pare rău că…astfel s-a ales cu o fractură serioasă.

MERITĂ TOT RESPECTUL!

Îi dorim însănătoșire grabnică acestui erou în uniformă!