Simte beneficiile kinetoterapiei chiar la tine acasă (P)

          Se întâmplă de multe ori să nu ne putem deplasa la centrele medicale pentru efectuarea ședințelor de recuperare medicală, indiferent că vorbim despre fizioterapie, kinetoterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic.

      Dacă în urmă cu câțiva ani, serviciile de recuperare medicală nu erau disponibile la domiciliu, lucrurile au început să se schimbe, pentru că și nevoilie oamenilor sunt diferite.

           Avem tendința să evităm deplasarea în astfel de centre din motive diferite, precum lipsa timpului, imposibilitatea fizică de a ne deplasa, teama de necunoscut etc.

           Dar, acum poți scăpa de acest stres, al nevoii de a te deplasa chiar tu la una din clinicile medicale, deoarece Fiziolife Medica vine la tine acasă pentru a-ți acorda cele mai bune servicii de recuperare medicală, inclusiv kinetoterapie, care te vor ajuta să te simți mai bine. Să-ți poți desfășura în mod normal activitățile de rutină de zi cu zi.

         Acordă trupului tău îngrijirea de cea mai bună calitate și solicită serviciile de kinetoterapie la domiciliu.

       Kinetoterapia sau terapia fizică cum se mai numește, are darul de a restabili mobilitatea cu ajutorul unui set de exerciții fizice combinate cu mai multe tehnici. Pe scurt, kinetoterapia este terapia ce se adresează persoanelor care suferă de limitarea posibilității de mișcare din cauza unor probleme medicale.

           Tratamentul acordat în confortul propriului cămin poate grăbi vindecarea, pentru că îngrijirea în mediul nostru de viață ne influențează psihicul în mod pozitiv. Știm că nu mai este nevoie să ne deplasăm în acest scop. Știm că putem beneficia de servicii de recuperare și acasă. Cui nu-i este cunoscut stresul indus la intrarea în contact cu spitalele, clinicile etc.? Probabil că tuturor ne este cunoscut acest sentiment neplăcut.

          De ce să alegem kinetoterapia la domiciliu?

              Pentru că primești servcii de specialitate în confortul casei tale. Pentru că șansele de recuperare sunt mai mari când ședințele se efectuează acasă, dar în același timp are loc și accelerarea procesului de vindecare. Acasă nu mai este necesar să te adaptezi unui alt spațiu, pentru că te afli în locul în care îți dorești.

            Pentru că aparatura necesară este aceeași ca și în cazul recuperării în interiorul clinicii Fiziolife Medica. Specialiștii aduc cu ei dispozitivele necesare efectuării ședințelor în cele mai bune condiții.

          Economisești timp pentru că nu mai este nevoie să te pierzi prin aglomerație, așteptând mijloacele de transport sau pe la semafoare, nu te mai expui condițiilor meteorologice extreme. Să nu mai vorbim despre faptul că în anumite situații există riscul ca starea ta de sănătate să se agraveze în timp ce te deplasezi la clinică pentru recuperare.

Prin urmare, recuperarea medicală la domiciliu este benefică și posibilă în multe cazuri

             Cine poate beneficia de kinetoterapie la domiciliu?

          Un aspect foarte important referitor la această tehnică de recuperare este faptul că poate beneficia orice persoană, indiferent de vârstă, în mediul său de viață.

       Bebelușul în cazul unor pareze, întârziere neuro-motorie sau alte situații, copilul care suferă de un anumit handicap, în caz de obezitate, adulți și vârstnici care suferă de probleme ale coloanei, post traumatisme, după intervenții chirurgicale ortopedice etc.

         Chiar și sportivii pot solicita acest serviciu, dar și persoanele care și-au stabilit ca obiectiv slăbire sănătoasă și vor să participe la un program care să-i ajute să-și îndeplinească acest obiectiv.

          Solicită serviciile de kinetoterapie la domiciliu, dacă vrei să scapi de dureri. Cu ajutorul acestei tehnici de recuperare medicală orice durere poate fi ameliorată, de multe ori eliminată. Specialiștii de la Fiziolife Medica sunt atenți la nevoile tale medicale și te vor ajuta să te simți mai bine, deoarece scopul suprem este restabilirea și menținerea autonomiei persoanei, scăderea riscului intervențiilor chirurgicale în cazurile în care acest lucru este posibil.

            Alege să fii bine cu ajutorul specialiștilor de la Fiziolife Medica! Programează-te online pe fiziolife.ro sau vizitează-i la sediul din București, Bulevardul Unirii nr. 70, Clădirea Zepter, parter.