SOCANT: Fratiori decedati intr-un lac de acumulare din Bacau, in semn de razbunare a tatalui pe mama

Duminică, o altă întâmplare cutremură România, după gestul șocant al femeii care s-a aruncat împreună cu propriii copii de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se răzbuna pe soție, plănuind, practic, să se arunce împreună cu cei doi copii minori de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești din județul Bacău.

După apelul la 112 din partea femeii, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și echipajele SMURD care au scos minorii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

Cu toate că medicii au efectuat manevrele de resuscitare, cei doi micuți – o fetiță de 4 luni și un băiețel de 5 ani – au fost declarați decedați.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit. Este căutat atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

Tragedia s-ar fi produs după o ceartă între părinții copiilor. Cei doi soți s-au certat în urmă cu câteva zile, iar bărbatul a amenințat-o pe femeie că se va întâmpla ceva îngrozitor cu el și cu cei doi copii.

Din nefericire, iată, seria neagră a tragediilor familiale continuă cu tot mai șocante cazuri, cu gesturi ce ar trebui să dea de gândit întregii societăți.