Socant: O mama s-a aruncat in gol de pe un bloc de10 etaje din Timisoara. In gestul suicidal si-a luat cu ea si cei doi copii

Teribil? Cumplit? Șocant? Cumpoți cataloga, ca jurnalist, caom, la urma urmelor, o astfel de… veste, o astfel de întămplare… care ne spune, dincolo de… „senzațional”, că, parcă tot mai mulți semeni ajung în situații critice, nu știu sau nu pot cere ajutor și ajung în stare de gesturi extreme, soldate cu pierderi de vieți omenești.

Altfel spus, dincolo de… știre, în sine, ar trebui să identificăm rănile societății care „dau gir”, tot mai des, unor astfel de cazuri…

Asta e știrea zilei de azi în România: O mamă s-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, din nefericire… nu de una singură, ci împreună cu cei doi copii ai ei, de 3 și 6 ani, marți dimineață, 3 mai.

Femeia, de 33 de ani, a murit pe loc, iar la scurt timp a fost declarat decesul și pentru băiețelul de 3 ani, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor de a-l resuscita pentru a-i salva viața.

„În urmă apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din dată de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.

Tu cum ai grija de motivarea angajatilor din compania ta? Ofera-le Up Dejun – cardul de masa prietenos cu stilul de munca sanatos. Vei avea angajati mai motivati, in timp ce reduci cheltuielile companiei cu 37%. Obtine oferta AICI!

La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical” au transmis reprezentanții ISU Timiș.

 Din nefericire, ulterior, a fost declarat și decesul fetiței.

 Potrivit unor surse, femeia avea programată căsătoria cu tatăl copiilor.
A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

foto: ziare.com