UMF Carol Davila are un nou amfiteatru educational

Odată cu începutul anului universitar 2023-2024, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță deschiderea celui mai nou Amfiteatru Educațional din București.

Situată în Sectorul 4, pe Șoseaua Olteniței nr. 15, noua unitate educațională a fost construită în urma unui parteneriat semnat cu Primăria Sectorului 4.

Această unitate reprezintă noua bază materială universitară de a cărei funcționalitate și tehnologie medicală vor beneficia studenții, doctoranzii și medicii rezidenți ai Facultății de Stomatologie ai UMFCD, contribuind la creșterea calității de pregătire profesională a viitorilor medici stomatologi, sprijinindu-i în definirea unui management corect al relației cu viitorii pacienți, prin activități specifice de predare și învățare. Unitatea educațională dispune de săli de curs și amfiteatre cu cele mai noi și mai moderne dotări, precum și birouri și alte spații administrative.

„Odată cu inaugurarea noului sediu al facultății, anunțăm și deschiderea a doua laboratoare noi de cercetare: Laboratorul de Odontoterapie Restauratoare și Laboratorul de Microbiologie. Acestea vin în completarea activității desfășurate la nivelul Centrului Interdisciplinar de Cercetare și Dezvoltare în Stomatologie, prin Laboratorul de Tehnici Digitale în Stomatologie și Laboratorul de Culturi Celulare și Biochimia Salivei, înființate anul trecut”, se arata intr-un comunicat al UMFCD.