Vesti despre vaccinare: Eveniment-maraton la Timisoara! Am aflat si… cand se vaccineaza Patriarhul

Interesant de știut: însoțiți de diverși membrii ai familiei, sute de angajați din industria ospitalității au primit vineri, chiar la locul de muncă, prima doză din serul anticovid.

În paralel, la Timișoara sunt 3 zile în care oamenii pot fi vaccinați la orice oră, în cadrul unui eveniment în premieră.

Vineri a începutmaratonul de vaccinarede pe maulrile Begăi, într-un centru care va funcționa nonstop până luni dimineața. Peste 500 de cadre medicale și studenți ai Facultății de Medicină din oraș așteptă doritorii doar cu buletinul pentru a fi imunizați cu serul de la Pfizer, în cele 20 de puncte amenajate.

Sloganul evenimentului este, cum vă puteți imagina, „Azi în Timișoara, din mai în toată țara!”

2.300 de persoane s-au vaccinat până acum în cadrul Maratonului vaccinării de la Timișoara.

Vaccinarea se face fără programare, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer.

Maratonul vaccinării a început vineri după amiază la Centrul Regional de afaceri Timișoara, Bd. Eroii de la Tisa nr. 22.

Medici, asistenți, studenți din toate spitalele din Timișoara și de la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara și-au unit forțele binelui pentru o acțiune de voluntariat fără precedent în România.

Autoritățile spun că este acesta „un maraton al speranței” inițiat de Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșanu”.

Demn de știut în acest context, printre primii imunizați la acest centru a fost solistul trupei Cargo, Adrian Igrișan. Formație care în urmă cu mai bine de o lună și-a pierdut liderul, pe Adi Bărar, din cauza infecției cu Covid-19.

Un semnal extrem de important vine, însă, și… de la vârful bisericii. Potrivit informațiilor oficiale, Patriarhul Daniel se va vaccina după Paște.