Dieta de slabit rapid pe care trebuie neaparat sa o incerci!

Ai incercat mai toate dietele de slabit pe care le-ai gasit, dar niciuna nu ti-a oferit rezultatele dorite? Ei bine, exista doua motive prevalente pentru care pierderea in greutate poate fi dificila, chiar si atunci cand urmezi o dieta.

Primul motiv este lipsa activitatii fizice si a unui program bine pus la punct – alimentar si de somn. Oricat de eficienta ar fi dieta pe care o alegi, nu poti slabi daca ai in continuare un stil de viata sedentar.

Al doilea motiv este tocmai tipul dietei pe care o alegi. Daca vrei sa slabesti cu adevarat, eficient, ai nevoie de o dieta de slabit rapid cu rezultate dovedite, dar mai ales de o dieta care poate deveni cu usurinta un stil de viata, din punct de vedere alimentar.

Din fericire, ai la dispozitie o astfel de dieta – este disponibila si in Romania!

Dieta de slabit rapid VLCD – eficienta dovedita, stil de viata sanatos

Dietele tip VLCD nu au cerinte alimentare exagerate si nici restrictii care sa te trimita intr-un deficit de nutrienti. Acestea spun, scurt si la obiect, ca trebuie sa reduci aportul caloric zilnic, in timp ce oferi corpului tau toti nutrientii, vitaminele si mineralele de care acesta are nevoie.

Astfel, scazi consumul de calorii, dar sustii consumul optim de proteine, fibre, carbohidrati sanatosi, grasimi sanatoase, vitamine, minerale si nutrienti, dupa cum a fost mentionat. Acest echilibru este de ajuns pentru a da startul procesului de pierdere in greutate.

O dieta de slabit rapid VLCD este deseori recomandata deoarece aceasta are un impact semnificativ si asupra stilului tau de viata. Se promoveaza consumul de alimente sanatoase, cu continut caloric redus – fructe, legume, mancare gatita in casa, etc. Un alt motiv esential pentru care o dieta VLCD poate fi potrivita pentru tine consta in faptul ca poti continua sa o urmezi si dupa ce ai pierdut in greutate, schimband doar aportul caloric zilnic. In general, vei consuma 800 de calorii pentru a slabi si in jur de 1400 pentru a-ti mentine greutatea.

O dieta care nu se incearca, se traieste!

Cele mai multe diete disponibile pe piata nu sunt eficiente din simplul motiv ca au o perioada limitata in care trebuie urmate, dupa care nu ti se ofera niciun sfat pentru a continua tendinta de slabire sau mentinere a greutatii.

Dieta de slabit rapid NUPO iese in evidenta din acest punct de vedere. Desi inceputul dietei este marcat de utilizarea de produse de marca proprie NUPO, continuarea stilului de viata sanatos implicat de dieta este un proces sustinut activ de toate informatiile oferite de specialistii care au articole publicate pe platforma NUPO.

Pierderea in greutate, dar si mentinerea acesteia sunt procese sustinute in mod activ, chiar si dupa ce nu mai apelezi la produsele dietei mentionate.

Astfel, dieta de slabit rapid se transforma intr-un stil de viata sanatos, care promoveaza greutatea ideala!

Desigur, nu uita de toate celelalte lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand urmezi o dieta de slabit – activitate fizica frecventa, somn de calitate, alimentatie echilibrata (fara trucuri), program zilnic de mese bine stabilit, precum si evitarea stresului.

Daca urmezi toate sfaturile mentionate, vei obtine rezultatele pe care le doresti – fie ca este vorba despre slabire rapida sau despre mentinerea greutatii optime! (P)