CLUJ: Lucrari de modernizare in cadrul celei mai mari si complexe unitati ambulatorii din Romania

Spații situate în Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase vor fi revitalizate

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, desfășoară în prezent lucrări de modernizare a unor spații situate la parterul corpului A de clădire din cadrul Ambulatoriului Integrat.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat: Odată finalizată, această investiție va facilita realizarea investigațiilor necesare în condiții de maximă siguranță și confort și va contribui, în mod direct, la creșterea calității actului medical.”

Lucrările în valoare de 500.000 de lei,vizează modernizarea holurilor de circulație din zona în care se desfășoară activități medicale pediatrice, amenajarea unui punct de recoltare și a unui spațiu de preluare a pacienților, precum și mutarea casieriei în zona centrală a instituției spitalicești. Printre operațiunile vizate de această investiție se numără refacerea finisajelor, realizarea unor noi circuite electrice pentru iluminat și a unor tavane noi, reparații curente, precum și schimbarea pardoselilor.
Trebuie precizat în acest context, faptul că Ambulatoriul Integrat al instituției spitalicești, situat pe str. Moților nr. 19, este cea mai mare și complexă unitate ambulatorie din țară, având o structură organizatorică ce cuprinde 24 de specialități clinice medicale pentru adulți, 11 specialități clinice medicale pentru copii și cinci laboratoare medicale.